bog


Husk hjernen, så du ikke taber hovedet

Oplever du jævnligt situationer, hvor klappen går ned, og du mister kontrollen? Situationer, hvor du i bagklogskabens klare lys ville ønske, at du havde reageret anderledes? 

Så er du ikke alene.


Det er noget, vi alle oplever. Og det kan ske både på job, hjemme i familien og mange andre steder. Det kan lukke dig helt ned og forhindre dig i at tackle den givene situation på en hensigtsmæssig måde. Det kan enda vække dine indre hulemand.


"Husk Hjernen, så du ikke taber hovedet" giver dig simple men effektfulde værktøjer, som hjælper dig med at tackle situationer, hvor vi ofte har det med at tabe hovedet. Du lærer, hvorfor du - og alle vi andre - reagerer, som vi gør, og hvordan du kan arbejde med bedre at styre din reaktion.


kunde anmeldelse

Mon ikke jeg har læst denne bog 4-5 gange siden jeg læste den første udgave igennem for Johny, sikke et brag af en fortælling, en bog man forsvinder helt ind og bliver nysgerrig og beriget med ny viden om hjerne og simple hjælpeværktøjer så jeg ” Husker hjernen, når jeg taber hovedet” til sidste kapitel.

Nu er den lige ved hånden som opslagsværk i min dagligdag.

Har du mulighed for at oplevet et af Johnys foredrag, kan det varmt anbefales, om man læser bogen før eller efter, vil blot give flere vinkler til en fantastisk bog.


kunde anmeldelse

Med denne bog har Johny Gammelgaard for alvor, og med humor, sat fokus på hjernens fantastiske egenskaber og irriterende kapringer.

Det er unikt, let forståeligt, og med gode historier fra det virkelige liv. Læg dertil at der er indarbejdet praktiske øvelser, og du har en bog der kan ændre dit liv for altid - Både privat og professionelt.